DAGIS

ÖPPET 07:00–19:00

DAGISET & HUNDARNA

Vår lokal är 510 kvm, vilket ger plats för 50-70 hundar som bor i grupper om 2–7 beroende på storlek, i rum på 10-30 kvm. Idag har vi 20 ljusa rum och har av Jordbruksverket och Miljöförvaltningen en godkänd lokal gällande dagsljus. Löptikar kan vistas på dagis/pensionat men får då vara i ett eget rum eller tillsammans med andra tikar. Hunden skall vara 6 månader gammal när den börjar på dagis.

PROMENADER
& AKTIVITETER

Hundarna får två dagliga promenader på 40-60 minuter i parker som Vanadisparken och Hagaparken. Under somrarna kan de leka och bada. Dessutom erbjuds de varierande aktiviteter för mental stimulans och fysisk träning både inomhus och utomhus.

Våra öppettider

ÖPPETTIDER
& VÅRD

Öppet måndag till fredag 07:00-19:00. Hunden får inte vara på dagis mer än 10 timmar per dag. Varje hund får personlig omvårdnad och anpassad stimulans.

Alla hundar måste vara vaccinerade

KRAV & SÄKERHET

Alla hundar måste vara vaccinerade mot valpsjuka, parvo och kennelhosta. Intyg och försäkring krävs. Hunddagiset är godkänt av Miljöförvaltningen och Jordbruksverket.

Vår populära hundparkering

HUNDPARKERING?

Om din hund inte gillar att vara ensam hemma eller sitta i bilen när du är ute på ärenden eller möten, kan du lämna den hos oss. Vi erbjuder samvaro och lek med andra hundar i upp till 4 timmar per dag, men ingen rastning – hunden ska vara rastad när den kommer. Vi tar emot hundar mellan 4 och 6 månader i max 2 timmar per dag. Hunden ska vara vaccinerad mot valpsjuka, parvo och kennelhosta, och intyg ska uppvisas vid inlämning. Platserna är begränsade och erbjuds dag för dag beroende på säsong. 

Vill ni placera er bästa vän hos oss på Hundgrottan?