OM OSS

Ett familjeföretag sedan 1993.

Hundgrottans Hunddagis i Vasastan – Trygghet och omsorg för din hund.

På Hundgrottan AB välkomnar vi dig och din hund till Stockholms äldsta hunddagis i Vasastan. Sedan 1993 har vi stått för trygghet och omsorg, grundat av Sabina Sjölund och nu vidareförda av Jimmy Sjölund. Vi är stolta över att vara det självklara valet för hundägare som söker en professionell och kärleksfull miljö för sina fyrbenta familjemedlemmar.

EN FAMILJÄR OAS FÖR DIN FYRVERKERIVÄN!

Från våra rymliga lokaler i Vasastan skapar vi på Hundgrottan en trygg och hemtrevlig miljö för hundar i alla storlekar och raser. Vårt erfarna team, med passion för djur och djup kunskap om hundars beteenden, ser till att varje hund får individuell omvårdnad och kärlek. Vi strävar efter att vara mer än bara ett hunddagis – vi är en förlängning av din hunds familj. Våra lokaler om 500 kvm ger gott om plats för lek och vila, med specialdesignade sovplatser och utrymmen anpassade efter varje hunds behov.

För att läsa mer om hundars hälsa och välbefinnande, besök Svenska Kennelklubben.

VÅR PASSION FÖR HUNDAR

På Hundgrottans hunddagis i Vasastan brinner vi för hundars välbefinnande och glädje. Med över 25 års erfarenhet är vi experter på att skapa en stimulerande och säker miljö för din hund. Vår dedikerade personal är här för att ge varje hund den kärlek och omsorg den förtjänar. Hos oss är varje hund en älskad familjemedlem. Våra tjänster Dagis, Nattis och Hundpensionat skapar en stor flexibilitet för dig och din bästa vän!

Hunddagis i Vasastan

MILJÖRARBETE

På Hundgrottan strävar vi inte bara efter att erbjuda bästa möjliga omvårdnad för ditt husdjur utan också att minska vår miljöpåverkan. Vi använder ekologiska rengöringsprodukter, återvinner aktivt material och arbetar ständigt med att förbättra vår miljöprestanda. Genom vårt engagemang för hållbarhet och ansvarsfullhet hoppas vi kunna inspirera våra kunder och personal att göra positiva val för vårt samhälle och vår planet. 

Tidningsklipp från
DAGENS NYHETER 1994.

Tidningsurklipp av Hundgrottan på Karlsbergvägen
Sabina Sjölund - Hundgrottans grundare