JOBBA HOS OSS

Kontaka oss för mer information.

PRAKTIKPLATSER

Vi tar endast emot praktikanter som går på Djurgymnasiet eller Djurvårdarlinjen och som har praktik i minst 2 veckor. Om du uppfyller dessa krav och är intresserad av att praktisera hos oss, är du välkommen att kontakta oss via e-post med information om dig själv och din praktikperiod.

BEHOVSANSTÄLLNING

Vi söker ibland personal för behovsanställning under dagar, kvällar, nätter samt helger. För att arbeta hos oss krävs det att du har en djurvårdarutbildning eller dokumenterad motsvarande erfarenhet samt god hundvana, eftersom du måste kunna handskas med 5-7 hundar när du är ute på promenad. Du bör vara minst 18 år gammal och ha ett brinnande intresse för hundar. Du ska känna att du är en bra ledare som hundarna gärna följer, ha mycket god fysik och inget emot städning. Det är också väldigt viktigt att du tycker om att ge service, är flexibel, kan ta egna initiativ, är ödmjuk och samarbetsvillig. Vi arbetar efter mjuka metoder.

Om detta låter som något för dig, tveka inte att anmäla ditt intresse via e-post. Skriv lite om dig själv, dina erfarenheter samt ett telefonnummer som vi kan nå dig på.

KONTAKTA OSS VIA MAIL

Observera att vi inte besvarar några frågor gällande jobb eller praktik via telefon. Vi tar endast emot frågor och ansökningar via e-post eller post.