NATTIS

Kontaka oss för mer information!

Illustration av en sovande hund

TRYGG & SÄKER
ÖVERNATTNING

På Hundgrottan erbjuder vi en trygg och säker miljö för din hund när den stannar över natten. Vår erfarna personal ser till att varje hund får den vård och uppmärksamhet den behöver, med kontinuerlig övervakning och säkerhetsåtgärder på plats. Vi prioriterar din hunds välbefinnande och ser till att den känner sig trygg och hemma hos oss.

Illustration av en hundbädd och en matskål

SOVPLATSER & UTRYMME

Vi erbjuder bekväma sovplatser som är utformade för att möta varje hunds specifika behov. Våra sovutrymmen är rymliga och hemtrevliga, och vår personal ser till att din hund har det bra och är bekväm under hela sin vistelse. Vi följer varje hunds personliga rutiner och ser till att den får den omvårdnad den är van vid.

Illustration av en hundkoja

BOKNING & PRISER

För att boka en övernattningsplats hos Hundgrottan, vänligen besök vår kontaktsida där du hittar all nödvändig information och formulär. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och olika paket för längre vistelser. Observera att vi endast erbjuder övernattning för våra befintliga dagiskunder. Se till att din hunds vaccinationer är uppdaterade vid bokning.

Alla hundar måste vara vaccinerade

KRAV & SÄKERHET

Alla hundar måste vara vaccinerade mot valpsjuka, parvo och kennelhosta. Intyg och försäkring krävs. Hunddagiset är godkänt av Miljöförvaltningen och Jordbruksverket.

Vill ni att er hund ska sova kvar hos oss? Maila in er förfrågan!