OM OSS

Ett familjeföretag sedan 1993.

Välkommen till Hundgrottan – Din hunds andra hem!

På Nya Hundgrottan AB möts du av Jimmy Sjölund, som driver Stockholms första hunddagis. Den 4 oktober 1993 grundade hans mor, Sabina Sjölund, detta dagis i Vasastan och har sedan dess utvecklats till en trygg och omhändertagande plats för din hund. Varmt välkomna till oss med din fyrbenta familjemedlem!

EN FAMILJÄR OAS FÖR DIN FYRVERKERIVÄN!

Den 1 mars 2005 flyttade vi till våra nuvarande rymliga lokaler på 500 kvm i Vasastan/Norrmalm, där vi erbjuder hunddagis, hundparkering och hundpensionat. I vår familj har hundar och katter alltid varit en del av vardagen. Idag har vi både Cane Corso och Boxer, vilket har gett oss en bred erfarenhet och djup förståelse för hundars behov. Hundgrottan strävar efter att ge varje hund den bästa möjliga omvårdnaden och omsorgen.

Vår personal delar vår passion för hundar och har, förutom att ta del av vår mångåriga erfarenhet, även utbildningar inom hundinstruktion och djurvård. Flera av dem har arbetat länge hos oss, vilket skapar en stabil och trygg miljö för hundarna. Vi tar inte emot praoelever, då vi värnar om att ge hundarna en lugn och kontinuerlig omgivning.

Tidningsklipp från
DAGENS NYHETER 1994.

Tidningsurklipp av Hundgrottan på Karlsbergvägen
Sabina Sjölund - Hundgrottans grundare