NATTIS

Kontaka oss för mer information!

Hundgrottan - Hunddagis med övernattning i Stockholm.

På Hundgrottan i Vasastan, Stockholm, erbjuder vi en exklusiv nattvistelse för din hund. Vår tjänst ’Nattis’ är designad för att ge din hund en trygg och bekväm övernattning med professionell tillsyn och omsorg. Läs vidare för att upptäcka varför vårt hunddagis med övernattning är det perfekta valet för dig och din fyrbenta vän.

Övernattning

TRYGG & SÄKER
ÖVERNATTNING FÖR DIN HUND

På Hundgrottan i Vasastan, Stockholm, erbjuder vi en trygg och säker miljö för din hund när den stannar över natten. Dessutom, vår erfarna personal ser till att varje hund får den vård och uppmärksamhet den behöver. Med kontinuerlig övervakning och säkerhetsåtgärder på plats, kan du vara säker på att din hund känner sig som hemma hos oss. Slutligen arbetar vi aktivt med att skapa en lugn atmosfär där din hund kan slappna av och njuta av sin vistelse hos oss.

Sovplatser & utrymme

SOVPLATSER & UTRYMME FÖR HUNDARNA

Vi erbjuder bekväma sovplatser som är utformade för att möta varje hunds specifika behov. Dessutom är våra sovutrymmen rymliga och hemtrevliga. Dessutom, vår personal ser till att anpassa sig till varje hunds individuella rutiner och behov för att garantera en avslappnad och bekymmersfri vistelse. Slutligen, på Hundgrottan i Vasastan går vi ett steg längre för att se till att din hund får den uppmärksamhet och komfort den förtjänar.

Bokning & priser

BOKNING & PRISER

För att boka din hunds övernattning på Hundgrottan, besök vår kontaktsida där du hittar all nödvändig information och enkelt kan fylla i vårt bokningsformulär. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och olika paketalternativ som passar olika behov och längre vistelser. Observera att övernattning endast är tillgänglig för våra befintliga dagiskunder. Slutligen, se till att din hunds vaccinationer är uppdaterade vid bokning för att säkerställa en smidig incheckning och en trevlig vistelse på Hundgrottan.

Krav & säkerhet

KRAV & SÄKERHET

För att säkerställa en trygg och hälsosam miljö på Hundgrottan, kräver vi att alla hundar som deltar i vår Nattis-tjänst är fullt vaccinerade mot valpsjuka, parvo och kennelhosta. Intyg och försäkringar måste uppvisas vid incheckningen för att garantera höga säkerhetsstandarder och kvalitetssäkringar. Vårt engagerade team är här för att säkerställa att din hund får den bästa möjliga vård och upplevelse under sin vistelse hos oss på Hundgrottan i Vasastan. Vårt hunddagis är certifierat och godkänt av Miljöförvaltningen och Jordbruksverket, vilket garanterar höga säkerhetsstandarder och kvalitetssäkring.

Vill ni att er hund ska sova kvar hos oss? Maila in er förfrågan!