PENSIONAT

För alla hundar med dagisplats!

Hundpensionat i Vasastan, familjärt och tryggt som hemma!

Hundgrottan erbjuder exklusivt ett hundpensionat i Vasastan för våra befintliga dagishundar. Ditt älskade husdjur får följa med en av våra omtänksamma medarbetare hem, vilket skapar en trygg och kärleksfull miljö, precis som hemma.

Låt din fyrbenta vän njuta av en hemtrevlig semester på Hundgrottan!

Hunddagis i Vasastan

EN HEMTREVLIG VISTELSE FÖR DIN HUND

Vi förstår hur viktigt det är att din hund känner sig trygg och omhändertagen. Därför ser vi till att varje hund får personlig uppmärksamhet, kärlek och omsorg. Våra erfarna medarbetare behandlar varje hund som en del av sin egen familj, vilket gör att din hund känner sig som hemma.

Låt Hundgrottan bli din hunds andra hem, där omsorg och kärlek alltid står i fokus. Boka din plats idag och ge din fyrbenta vän den trygghet och värme de förtjänar!

illustration av en hund och matte

PRISER

Måndag–Torsdag: 500:-/natt
Fredag–Måndag: 600:-/natt

I priset ingår foder och godsaker, så att din hund får en lyxig upplevelse under sin vistelse.

För mer prisinformation besök vår prislista.

Vår vision för Hundgrottans hundpensionat i Vasastan

På Hundgrottan i Vasastan strävar vi efter att erbjuda mer än bara ett hundpensionat – vi skapar ett andra hem för din hund. Vår vision är att skapa en plats där varje hund känner sig älskad, trygg och omhändertagen. Vi tror på att erbjuda en familjär miljö där din hund kan njuta av lugn och ro, samtidigt som de får den individuella uppmärksamhet de förtjänar.

Med över 25 års erfarenhet är vår personal inte bara passionerad utan också engagerad i att ge din hund den bästa möjliga vistelsen. Vi erbjuder bekväma sovplatser och en säker omgivning, där vi tar hänsyn till varje hunds personlighet och behov. På Hundgrottan är varje hund en del av vår familj, och vi ser fram emot att välkomna dem med öppna armar. 

Låt oss på Hundgrottan i Vasastan ta hand om din hund som om de vore våra egna. Kontakta oss idag för att boka en vistelse och låt din hund uppleva den kärlek och omsorg som de förtjänar!

Läs mer på Svenska Kennelklubben, där du kan hitta mycket nyttig information att vara hundägare.

Önskar ni hundpensionat för er hund? Kontakta oss nedan.