HUNDDAGIS
I VASASTAN

ÖPPET 07:00–19:00

Hundgrottan - ditt hunddagis i Vasastan. En trygg plats för din hund!

Välkommen till Hundgrottan, ditt pålitliga hunddagis i Vasastan! Vi erbjuder en trygg och stimulerande miljö för din hund, där den får den omsorg och uppmärksamhet den förtjänar. Läs vidare för att upptäcka varför vi är det bästa valet för ditt husdjur.

Hunddagis i Vasastan

DAGISET & HUNDARNA

Hundgrottans yta är 510 kvm stor och erbjuder plats för 50-70 hundar. Hundarna bor i grupper om 2-7 beroende på storlek, i rum på 10-30 kvm. Vi har totalt 20 ljusa rum som är godkända av Jordbruksverket och Miljöförvaltningen för att uppfylla kraven på dagsljus. Löptikar är välkomna och kan vistas i egna rum eller tillsammans med andra tikar. För att börja på dagis måste hunden vara minst 6 månader gammal. På Hundgrottan, ett av Stockholms bästa hunddagis, strävar vi efter att erbjuda en säker och trivsam miljö för alla hundar.

promenader & aktiviteter

PROMENADER
& AKTIVITETER

På Hundgrottans hunddagis i Vasastan får hundarna två dagliga promenader på 40-60 minuter i närliggande parker som Vanadisparken och Hagaparken. Perfekta platser – en underbar promenad från Hundgrottans hundagis i Vasastan. Under sommaren kan de leka och bada. Vi erbjuder också en mängd varierande aktiviteter för att ge hundarna både mental stimulans och fysisk träning, både inomhus och utomhus.

Öppettider

ÖPPETTIDER

Vi har öppet måndag till fredag från 07:00 till 19:00. Hunden får inte vara på dagis mer än 10 timmar per dag. På Hundgrottan får varje hund personlig omvårdnad och anpassad stimulans för att säkerställa att de trivs och mår bra under hela dagen. Är du intresserad att ha din hund kvar över natten? Kika då in på vår tjänst Nattis!

Krav & säkerhet

KRAV & SÄKERHET

För att säkerställa en säker och hälsosam miljö på Hundgrottan måste alla hundar vara vaccinerade mot valpsjuka, parvo och kennelhosta. Vi kräver att intyg och försäkring visas upp vid inskrivning. Vårt hunddagis är godkänt av Miljöförvaltningen och Jordbruksverket, vilket garanterar att vi uppfyller alla säkerhetsstandarder.

Hundparkering

HUNDPARKERING?

Om din hund inte gillar att vara ensam hemma eller i bilen när du är ute på ärenden eller möten, kan du lämna den hos vårt hunddagis i Vasastan. Vi erbjuder samvaro och lek med andra hundar i upp till 4 timmar per dag, men ingen rastning – hunden ska vara rastad när den kommer. Vi tar emot hundar mellan 4 och 6 månader i max 2 timmar per dag. Alla hundar ska vara vaccinerade mot valpsjuka, parvo och kennelhosta, och intyg måste uppvisas vid inlämning. Platserna är begränsade och erbjuds dag för dag beroende på säsong.

Vill ni också placera er bästa vän på vårt hunddagis i Vasastan?