JOBBA HOS OSS

Kontaka oss för mer information.

JOBBA PÅ HUNDDAGIS OCH FORMA HUNDARS LYCKA

På Hundgrottan erbjuder vi mer än bara ett jobb – här får du chansen att vara en viktig del av en passionerad gemenskap som sätter varje hunds välbefinnande i fokus. Med en stark tradition av kärlek, omsorg och engagemang skapar vi en trygg och stimulerande miljö för våra fyrbenta vänner. Vill du vara med och göra skillnad i hundars liv? Då finns här möjligheten att växa, utvecklas och vara en betydelsefull del av vårt dedikerade team på Hundgrottan. Välkommen till oss, där varje dag blir en glädjefylld dag för våra hundar!

ARBETA PÅ HUNDGROTTAN
– VÅR ARBETSMILJÖ

På Hundgrottan erbjuder vi en stimulerande arbetsmiljö där våra medarbetare är hjärtat i vår verksamhet. Med ett starkt fokus på positiv förstärkning och mjuka metoder skapar vi en trygg och kärleksfull miljö för våra hundar. Här får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och vara en del av ett dedikerat team som brinner för djurvård – vi hoppas att du vill jobba på vårt hunddagis. Vi lägger generellt inte ut något hos Arbetsförmedlingen

Hunddagis i Vasastan

JOBBA PÅ HUNDGROTTAN SOM PRAKTIKANT

På Hundgrottan välkomnar elever från Djurgymnasiet eller Djurvårdarlinjen till våra praktikplatser som erbjuds under minst 2 veckor. Här kan du fördjupa dina kunskaper och erfarenheter inom hundomsorg i en stimulerande miljö. Vi ser fram emot att höra från dig via e-post om du är intresserad av att få en praktikplats hos oss.  Kontaktinfo finns här.

promenader & aktiviteter

BEHOVSANSTÄLLNING
PÅ HUNDGROTTAN

Vi söker regelbundet personal för behovsanställningar på Hundgrottan, som kan arbeta dagtid, kvällar, nätter och helger. För att ansöka krävs djurvårdarutbildning eller motsvarande erfarenhet samt gedigna kunskaper och erfarenhet av hundar. Du bör vara minst 18 år och ha ett brinnande intresse för hundar. Du ska känna att du är en bra ledare som hundarna gärna följer, ha god fysik och öppen för städning. Vi värdesätter serviceorientering, flexibilitet och samarbetsförmåga, är ödmjuk och samarbetsvillig. Vi arbetar med mjuka metoder. Kontakta oss via e-post och berätta mer om dig själv, dina erfarenheter samt ett telefonnummer där vi kan nå dig.

KONTAKTA OSS VIA MAIL

Observera att vi inte besvarar några frågor gällande jobb eller praktik via telefon. Istället tar vi endast emot frågor och ansökningar via e-post!